Stalen Ramen LimburgStalen ramen limburg

Je zou denken dat staal nooit goede resultaten zal opleveren. Kijk dan eens naar onze ramen. In Limburg en omstreken kunnen wij mooie stalen ramen en deuren voor u monteren. Door gebruik te maken van ons stalen frame straalt je interieur direct een unieke sfeer uit. Hoge ramen en veel glas geven de ruimte een plechtige en industriële uitstraling. Daarom wordt de ruimte gevuld met natuurlijk licht van buiten. Al met al geeft het stalen frame een extra gevoel van ruimte aan je ruimte. Ons stalen frame is gemaakt van hoogwaardige materialen en de eersteklas oppervlaktebehandeling wordt uitgevoerd in onze eigen werkplaats in Limburg.

Het stalen frame is een veelzijdig en modieus element in je huis. Het stalen kozijn kan twee ruimtes op een mooie manier met elkaar verbinden, en kan ook gebruikt worden als kozijn voor een buitenraam. Het stalen frame is zeer geschikt voor moderne en stijlvolle ruimtes. Natuurlijk kan staal ook gebruikt worden voor de esthetische en industriële uitstraling van oude gebouwen.

Staal en stijl zijn onze passies en daarom eisen wij van onszelf kwaliteit waarop u kunt vertrouwen. De hoogste kwaliteit stalen frame voor elk raam. Wij gebruiken altijd zes mm dik veiligheidsglas. We kiezen ervoor om de veiligheid van onze klanten zo goed mogelijk te garanderen. Immers, als het glas in dit geval breekt, zullen er geen fragmenten zijn. Het is ook veilig voor kinderen. Heeft u vragen over onze stalen deuren of andere metalen constructies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst

stalen ramen limburg