Standaard Pvc RamenStandaard pvc ramen

Het plaatsen van nieuwe PVC-ramen, het upgraden van bestaande PVC-ramen of het vervangen van oude PVC-ramen betekent meestal dat het budget sterk wordt verlaagd! Standaardmaten zijn altijd op voorraad, dus direct leverbaar. Bij renovatie of nieuwbouw kunt u de maat van nieuwe ramen soms flexibeler aanpassen. Dit betekent dat u veel tijd en geld kunt besparen door vensters met standaardafmetingen te gebruiken in plaats van aangepaste formaten. Gewoonlijk hebben standaard PVC-ramen een 5-kamerprofiel met een dikte van 70 cm. Standaard ramen zijn meestal wit. Ze zijn versterkt met 1,5 mm dik gegalvaniseerd U-vormig argonglas. K-waarde 1,1 W/M²K isolatiewaarde

Met Hoogwaardig ramen van PVC in standaardmaten reduceer je drastisch het budget voor de ramen van jouw woning! Als u nieuwe PVC-ramen wilt plaatsen voor een nieuw gebouw, kunt u rekening houden met een kostprijs van 12.500 tot 25.000 euro. Over het algemeen kunt u rekenen op  min of meer 10% van de totale kostprijs van een nieuwbouwwoning. Zorg dat de kosten van ramen en deuren niet meer zijn dan 10% van uw totale budget.

Als er maar een paar ramen worden gerenoveerd of gerepareerd, zijn de kosten lager. Zorg ervoor dat alles binnen het budget valt. Een gebrekkige voorbereiding kan leiden tot financiële gevolgen, omdat het nieuw schrijnwerk een grote impact heeft op het totale budget.

standaard pvc ramen