Voordeur Met GlasVoordeur met glas

VOORDEUREN MET GLAS

Droom jij van een glazen voordeur en mooi natuurlijk licht in huis? Onze hoogwaardige glazen voordeur is ontworpen om u van het licht te voorzien dat u nodig heeft. Van decoratief glas en getextureerd glas tot inspirerende panelen, onze glazen voordeuren hebben eindeloze ontwerpmogelijkheden.

Wij hebben voordeuren met grote glaspanelen voor een modern aanblik en chique deurbeslag. Heeft u liever iets minder modern? Onze voordeuren in het klassieke met glas in lood zijn dan iets voor u. Wij hebben ook deuren met een vintage look met prachtige houten kozijnen, als ook bardeuren met een rustiek aanblik. Ook als het om glassoorten gaat, kun je alle kanten op. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor mat hol glas om veel licht binnen te laten en tegelijkertijd de privacy te bieden die u nodig heeft. Wenst u iets unieks? Wij bieden de mogelijkheid om een voordeur te laten maken volgens uw eigen ontwerp.

 

ISOLATIEGLAS!

Isolatie glas kan in feite bij al onze voordeuren worden geplaatst. Bij isolatieglas zit, net als bij gewoon dubbellaags glas, lucht tussen de glasplaten. Maar voor veel van onze voordeuren kunt u ook kiezen voor HR++ isolatieglas; er zit geen lucht tussen de glasplaten, alleen een speciaal gas . Dit zorgt voor een betere isolatie, waardoor warmteverlies wordt verminderd en u een goede besparing op energiekosten realiseert. Hol glas op de voordeur kan het energielabel van uw woning verhogen; een goede investering dus! Er zijn ook verschillende stijlen isolatieglas. Zo kunt u bij veel van onze voordeuren kiezen voor transparant of mat isolatieglas, of voor isolatieglas met afgeschuinde randen.

voordeur met glas