PVC voordeur

PVC-voordeuren zijn duurzaam en zeer zuinig. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en opties. Daarom zijn ze al jaren een van de meest populaire soorten voordeuren.

PVC voordeuren zijn zeer zuinig. Ze zijn verkrijgbaar in vele mogelijke RAL-kleuren. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende stijlen: van modern chic tot klassiek rustiek. Ook imitaties van hout en aluminium zijn mogelijk. Zo combineert u de voordelen van deze materialen zonder de hoge kosten en intensief onderhoud. PVC deuren hebben weinig onderhoud nodig. Een goede thermische isolatiewaarde is een extra troef als het gaat om thermische en akoestische isolatie. Ten slotte is kunststof duurzaam. Dit materiaal is volledig recyclebaar.

U kunt de kunststof voordeur niet bewerken. Dit is misschien wel het grootste nadeel. Overschilderen van PVC deuren is niet mogelijk. Ook zijn ze zeer krasgevoelig en over het algemeen niet bestand tegen hoge temperaturen.

De gemiddelde prijs van een kunststof voordeur is 1600 euro. Extra opties, zoals anti-diefstal glas, extra veiligheidssloten of glas, stuwen de prijs omhoog. PVC veiligheidsdeuren kosten al snel tot 1000 euro meer dan standaard kunststof voordeuren. Ze zijn goedkoop in vergelijking met andere materialen. Gemiddeld zijn de kosten 15% lager dan die van hout en 20% lager dan die van aluminium.

 

Voordeuren PVC