Aluminium Kozijnen Kopen

Gaat u voor aluminium kozijnen voor uw woning tegen de meest voordelige prijs? Kies in dat geval liever voor een vast raam. Vaste ramen zijn bijznder efficient en zijn eenvoudiger te plaatsen. Dit is daarom de goedkoopste optie bij aluminium ramen. Bij een raam van 100 bij 100 cm ligt de gemiddelde prijs tussen 400 en 525 euroHeeft u toch liever een raam dat je kan opendoen en sluiten voor wat frisse lucht? Kies dan in dat geval voor een draaikiepraam want die kan op twee manieren worden geopend. Het kan in kiepstand of het kan worden opengedraaid. Voor een aluminium draai-kiepraam met oppervlakte van 1 vierkante meter kunt u rekenen op een prijs tussen 650 en 720 euro.

Moet het deurkozijn vervangen worden? Wenst u er een dat niet veel onderhoud vergt? Dan raden wij u een deurkozijn van aluminium aan . Deze oogt mooi zowel van binnen als van buiten. De kosten voor zo een kozijn liggen gemiddeld tussen de 1.600 en 2.300 euro.

Prijsstructuur van aluminium frame

Als we de prijsstructuur van het aluminium frame analyseren, zullen we zien dat het uit vier verschillende delen bestaat. Daarom maken we hierbij onderscheid tussen arbeidskosten (40%) en materiaalkosten (50%). We verdelen de resterende 10% in 2 delen. 5% wordt gereserveerd voor demontagekosten, terwijl de overige 5% wordt gebruikt om montagekosten te betalen.

aluminium kozijnen kopen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571