Pvc Aluminium Ramen

PVC is een kunststof, die voor raamtoepassingen wordt gebruikt, meestal met structuurfolie of houtnerffolie. Er zijn dus verschillende stijlen die in PVC worden uitgedrukt van een klassiek hout tot modern. Ook zijn PVC ramen in verschillende kleuren te verkrijgen. Het is zeer duurzaam en behoudt zijn kleurechtheid. Uw ramen zien er jarenlang als nieuw uit.Aluminium ramen hebben een strakker en normaliter dunner profiel dan PVC. Aluminium is van nature sterker dan PVC, en is dan handig te gebruiken bij ramen met een groter glasoppervlak. De verstekhoeken van het aluminium profiel zijn gladder en bij gebruik van PVC zie je altijd een klein lasnaad. Aluminium profielen zijn in tegenstelling tot PVC alle RAL-kleuren te krijgen. Om roest onder de verflaag te voorkomen, kiest u het beste voor een voor-geanodiseerde aluminium profiel. 

Het raam behoud op deze manier voor lange tijd zijn oorspronkelijke kleur. 

 PVC heeft een U-waarde van 1,2 tot 0,78 W/m²K. Hoe kleiner de isolatiewaarde hoe minder warmte u verliest. Aluminium presteert iets slechter, met een U-waarde van 1,5-0,8 1,4 W/m²K.

De stijlvolle uitstraling van aluminium combineren met de isolerende eigenschappen van PVC? Kies dan voor een mengsel van PVC en aluminium. De buitenkant is van aluminium en de binnenkant is van PVC, en geniet u van de voordelen van beide. 

pvc aluminium ramen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571