Prijs Pvc Deur

PVC deuren zijn de meest betaalbare deuren in ons assortiment. Ze combineren mooie uitstraling, goede isolatie en lage prijs. De juistheid van het prijskaartje hangt af van de keuzes die je maakt. We maken 100% PVC-deuren voor u op maat, waardoor alle ontwerpen en bouwstijlen mogelijk zijn.

je kan kiezen:

Uw keuze bepaalt de prijs van de PVC voordeur of PVC buitendeur.

Voordeel

De PVC voordeur is zeer zuinig. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende mogelijke RAL-kleuren. Bovendien hebben ze een verscheidenheid aan stijlen om uit te kiezen: van moderne mode tot klassiek rustiek. Ook imitaties van hout en aluminium zijn mogelijk. Zo kun je de voordelen van deze materialen combineren zonder dat er hoge kostprijzen en intensief onderhoud nodig zijn.

 

PVC deuren hebben weinig onderhoud nodig. Een goede isolatiewaarde is een extra troef, zowel qua thermische isolatie als qua geluidsisolatie. Tot slot is kunststof duurzaam. Dit materiaal is perfect recyclebaar.

 

 Nadeel

U kunt de kunststof voordeur niet bewerken. Dit is misschien wel het grootste nadeel. Het is onmogelijk om de PVC-deur opnieuw te schilderen. Bovendien zijn ze krasgevoelig en over het algemeen niet bestand tegen hoge temperaturen.

 

Prijs

De gemiddelde prijs van een kunststof voordeur is 1600 euro. Extra opties, zoals anti-diefstal glas, extra veiligheidssloten of glas, stuwen de prijs omhoog. PVC anti-diefstal deuren zijn al snel 1000 euro duurder dan standaard kunststof voordeuren. In vergelijking met andere materialen zijn ze goedkoop. Gemiddeld zijn de kosten 15% lager dan die van hout en 20% lager dan die van aluminium.

 prijs pvc deur

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571