Vervang de glazen deur

In sommige gevallen moeten zowel de voordeur als de binnendeur vervangen worden. Het glas in de deur vervangen is een kleine ingreep, maar werkt prima. Zo maakt de voordeur nog gebruik van enkellaags glas, of gekleurd glas dat niet meer aansluit bij de huidige trend van kleurstellingen. We raden zeker aan om het enkel glas te vervangen. Gebruikt voor binnen- en buitendeuren.

 

Vervang het buitenste deurglas

Enkellaagse glazen deuren hebben meer kans om gestolen te worden, maar het is niet onbelangrijk, het laat veel kou binnen. Uw verzekeringsmaatschappij en energieleverancier zullen tevreden zijn met het vervangen van enkele ramen. Wij kunnen gelaagd glas van verschillende afmetingen snijden en slijpen. Uiteraard vervangen we het oude venster door de nieuwe versie. U kunt zelfs kiezen voor aluminiumfolie om de ramen een andere kleur of matte uitstraling te geven.

 

Binnendeuren worden getransformeerd

Door de kleur of het materiaal van het glas te veranderen, krijgen je binnendeuren een heel ander uiterlijk. U kunt de kleur kiezen die bij uw interieurinrichting past. Een kleur kiezen is een vak apart en onze collega's van Verkaik Verf helpen je graag bij het kiezen van de juiste kleur en verfsoort. Het gebruik van gelaagd glas zorgt ook voor een veiligere omgeving. Een enkel stuk glas verbrijzelde in honderden stukken, sloegen overal, en een enkel stuk glas vertoonde slechts een barst. Kinderen in huis hebben is zeker geen overbodige luxe, want het ongeluk zat in een klein hoekje.

 

Contact opnemen om het glas te vervangen?

Kunnen we je helpen het glas op de deur te vervangen? Wij denken graag creatief met u mee. U kunt tijdens kantooruren contact met u opnemen via ons contactformulier. Bent u niet zo'n schrijver en wilt u ons liever persoonlijk spreken, dan kunt u ons bellen.

Recente artikels

Meest recent nieuws

Bekijk het artikels chronologisch. Geen registratie nodig.

zie meer...


Ramen En Deuren Pvc
Goedkope Aluminium Ramen
Kostprijs Aluminium Ramen
Pvc Ramen En Deuren Vlaams Brabant
Goedkope Ramen En Deuren
Kostprijs Ramen En Deur
Beste Kwaliteit Pvc Ramen
Ramen Pvc Kopen
Ramen Installateur Oost Vlaanderen
Pvc Ramen En Deuren Oost Vlaanderen
Prijzen Pvc Ramen En Deuren
Ramen En Deuren Provincie Antwerpen
Schuifraam Pvc Of Aluminium
Schuiframen Vervangen
Ramen En Deuren Plaatsen
Kwaliteit Aluminium Ramen
Aluminium Ramen En Deuren Vlaams Brabant
Nieuwe Deuren
Aluminium Ramen Antwerpen
Voordeuren Pvc Prijzen
Ramen Aluminium Prijs
Prijs Aluminium Deuren
Prijs Van Ramen
Schuifraam Met Deur
Binnendeuren Vlaams Brabant
Offerte Nieuwe Website