Dubbele beglazing bespaart geld

Isolatieglas, ook wel holglas genoemd, is een soort energiebesparend en hoogrenderend glas. Bij dubbele beglazing komt er lucht voor tussen de glasplaten. Dubbele beglazing zegt eigenlijk alles: er zijn twee en soms meer glasplaten. Deze zijn luchtdicht met elkaar verbonden. Bij gewone dubbele beglazing zit er lucht tussen de glasplaten. HR++ glas maakt gebruik van inert gas of argon.

 

Dubbele beglazing bestellen

Bij ons kunt u dubbel glas online bestellen. Geschikt voor particuliere en zakelijke klanten. Verder hebben wij diverse soorten kitten en glaslatten.

Wij leveren helemaal op maat gemaakt isolatieglas. Bij het bestellen van isolatieglas kunt u de exacte maat van het op maat gemaakte raam opgeven.

 

Voordelen van dubbele beglazing

Door het plaatsen van dubbele beglazing wordt het warmteverlies van uw woning sterk verminderd waardoor u op energiekosten kunt besparen. Isolatieglas is ook een investering in uw woning. Het verhoogt het energielabel van uw huis, waardoor het waardevoller wordt.

Zo kunt u kiezen voor dubbellaags glas met een u-waarde van circa 3 W/mK² of HR++ isolatieglas met een u-waarde van maar liefst 1,1 W/mK². Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wij leveren bijna alle soorten isolatieglas. Van standaard dubbellaags glas tot HR++ isolatieglas of drielaags HR+++ isolatieglas tot HR++ patroonglas. Voor elk project, hoe klein of groot ook, hebben we een oplossing.

Recente artikels

Meest recent nieuws. Bekijk het artikels chronologisch. Geen registratie nodig.

Ramen En Deuren Laten Plaatsen
Ramen Pvc Antwerpen
Deuren En Ramen West Vlaanderen
Pvc Deuren
Prijzen Pvc Deuren
Voordeur Pvc Prijs
Kostprijs Voordeur Pvc
Pvc Ramen En Deuren Borgerhout
Ramen Plaatser Oost Vlaanderen
Nieuwe Ramen Plaatsen Prijs
Ramen En Deuren Offerte
Binnendeuren West Vlaanderen
Pvc Deur Kopen
Prijzen Voordeuren Pvc
Voordeur Pvc Met Glas
Binnendeuren Plaatsen Prijs
Aluminium Binnendeuren Met Glas Prijs
Pvc Deuren Te Koop
Ramen Plaatser Vlaams Brabant
Ramen En Deuren Pvc Antwerpen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571