Schuiframen: een fijne leefomgeving in je woonkamer en tuin

PVC, aluminium of hout gebruiken om meer ruimte en licht te krijgen?

  

Wij hebben altijd schuiframen passend bij uw woning en wensen.

Iedereen is blij met het licht en de warmte van de zon. Breng dat geluk erin.

Deze ontwerpen zijn stevig en slank om een lange levensduur te garanderen.

Onze ramen voldoen aan de strengste thermische en antidiefstalnormen. Voel je comfortabel en veilig.

Met behulp van gelagerde wielen open en sluit je ramen moeiteloos en geruisloos.

 

PVC schuifraam

Houd je van de warmte binnen en het lawaai buiten? PVC schuiframen hebben een hoge isolatiewaarde. Gegalvaniseerde versterkte profielen kunnen de stabiliteit verbeteren. Ze zijn te bestellen in de meeste kleuren en imitaties (hout- en aluminiumlook, enz.). Nog een voordeel: ze zijn zuinig en lage onderhoudskosten. De maximale opening is vier meter.

 

Aluminium schuifraam

Houd je van veel glas en licht? Aluminium is een licht en zeer sterk materiaal dat zorgt voor grote openingen en glasoppervlakken. Hiermee haal je echt je tuin in huis. Dat is puur genieten. De schuifdeur kan gemakkelijk en stil worden geopend en gesloten. Je kunt er zelfs voor kiezen om het schuifgedeelte in de muur te laten verdwijnen. De maximale opening is bijna oneindig.

 

Houten schuifraam

Houd je van vakmanschap, stijl en warme uitstraling? Dan is hout een uitstekend materiaal voor uw schuiframen. De natuurlijke isolatie van hout is zeer goed en is geschikt voor bijna elk huishouden. De houten schuiframen zijn gemaakt van eucalyptus, Afrikaans zwart sandelhout of rood sandelhout. De maximale opening is altijd de helft van de totale breedte van het schuifraam, tot vijf meter.

Recente artikels

Meest recent nieuws. Bekijk het artikels chronologisch. Geen registratie nodig.

Ramen Deuren West Vlaanderen
Prijs Vliegenraam
Ramen Deuren Oost Vlaanderen
Ramen Leverancier Oost Vlaanderen
Prijzen Ramen
Ramen Deuren Bestellen
Test Keyword
Kunststof Ramen En Deuren West Vlaanderen
Beste Prijs Ramen En Deuren
Ramen Installateur Vlaams Brabant
Ramen Leverancier Vlaams Brabant
Ramen Plaatsen Prijs

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571