Het kiezen van een deur of raam is niet zo eenvoudig als het klinkt. Om onnodige kosten, rompslomp en frustratie te vermijden, zijn er een aantal zaken die we vaak vergeten en die van tevoren moeten worden doordacht.

 

Natuurlijk worden zij niet helemaal vergeten, maar slechts herinnerd na de aankoop. Dat wil zeggen, als het te laat is. Wij vroegen de experts, wat zijn de meest over het hoofd geziene dingen die kopers die ontevreden zijn over hun aankoop?

 

Het bleek dat er drie belangrijke vragen zijn die iedereen die besloten heeft om opnieuw ramen en binnendeuren in zijn flat te installeren, moet beantwoorden.

 

Dit is een belangrijke overweging bij de keuze van deuren en ramen. Het gebeurt vaak dat een onervaren ontwerper veel nuttige ruimte verspilt en het onmogelijk vindt het totale interieurontwerp te realiseren, gewoon omdat hij of zij de impact van dit aspect heeft onderschat. Daarom moet het antwoord op de vraag waar en hoe de ramen worden geopend, al worden gegeven in de fase van het ontwerp van de inrichting en het inrichtingsplan van het appartement.

 

Voor ramen bepaalt de beslissing over deze vraag de keuze van hun ontwerp: van het type en de plaats van de kroonlijst tot de mogelijkheid of onmogelijkheid van decoratief toegepast gebruik van de vensterbank. Als we het over deuren hebben, lijken kleine kamers en ruimten met veel uitgangen naar andere ruimten bijzonder problematisch. Deze laatste ruimten zijn meestal entreehallen, van waaruit we bij een standaard platte indeling alle ruimten van het huis betreden. Ze zijn ook erg klein, trouwens.

 

Dus voor wie nog niet besloten heeft welke kant de deur opgaat, is er één universeel advies: naar de grotere ruimte. Maar als ook elke vierkante meter telt, moet u overwegen of u het helemaal zonder deur kunt stellen. Of overweeg niet-standaard ontwerpen. 

Recente artikels

Meest recent nieuws

Bekijk het artikels chronologisch. Geen registratie nodig.

zie meer...


Pvc Ramen En Deuren Mater
Pvc Ramen En Deuren Merksem
Pvc Ramen En Deuren Mollem
Pvc Ramen En Deuren Neerwinden
Pvc Ramen En Deuren Oostende
Pvc Ramen En Deuren Pepingen
Pvc Ramen En Deuren Perk
Pvc Ramen En Deuren Poelkapelle
Pvc Ramen En Deuren Rummen
Pvc Ramen En Deuren S Gravenvoeren
Pvc Ramen En Deuren Schepdaal
Pvc Ramen En Deuren Schriek
Pvc Ramen En Deuren Schuiferskapelle
Pvc Ramen En Deuren Veulen
Pvc Ramen En Deuren Vollezele
Pvc Ramen En Deuren Vorselaar
Pvc Ramen En Deuren Waanrode
Pvc Ramen En Deuren Walshoutem
Pvc Ramen En Deuren Wijchmaal
Pvc Ramen En Deuren Wijer
Pvc Ramen En Deuren Wintershoven
Pvc Ramen Online
Pvc Ramen Prijs Berekenen
Pvc Ramen Woluwe
Raam Kopen Online
Raamspecialist
Ramen En Deuren Offerte Lanklaar
Ramen En Deuren Offerte Massemen
Ramen En Deuren Pvc Bassevelde
Ramen En Deuren Pvc Beek
Ramen En Deuren Pvc Bevel
Ramen En Deuren Pvc Blanden
Ramen En Deuren Pvc Bree
Ramen En Deuren Pvc Broechem
Ramen En Deuren Pvc Deftinge
Ramen En Deuren Pvc Dranouter
Ramen En Deuren Pvc Duffel
Ramen En Deuren Pvc Ename