Windows wordt vaak verward met frameworks. Het verschil tussen een raam en een kozijn is dat een kozijn maar een kozijn is. Het raam is het bewegende deel van het kozijn. Hetzelfde geldt voor de deur, deze zit ook binnen het kozijn.

Wij verkopen ramen in verschillende soorten en maten. Er kunnen verschillende soorten ramen in een kozijn zitten. Denk aan houten draai- en draairamen, kunststof draai- en draaikozijnen, naar binnen of naar buiten openende ramen, houten draai- en klapramen en aluminium varianten.

 

Naar binnen openend raam

Naar binnen draaiende ramen die in een kiepstand kunnen worden gezet, worden ook wel kiepramen, draaikiepramen of kiepramen genoemd. Deze kunnen volledig worden geopend of schuin worden geplaatst. Een voordeel van het naar binnen openen van het raam is dat het raam eenvoudig van binnenuit te reinigen is. Dit is vooral handig wanneer het raam zich op een plaats bevindt die van buitenaf moeilijk te bereiken is. Een ander voordeel is dat je een hor voor het raam kunt plaatsen om muggen en vliegen buiten te houden. Kantel- en draairamen zijn ook relatief anti-diefstal. Je kunt de ramen schuin zetten zodat je je kamer kunt ventileren. Het raam kan echter pas volledig worden geopend nadat het raam volledig is gesloten en de handgreep 90 graden is gedraaid.

 

Open raam

Wanneer het huis beperkte ruimte heeft, zijn ramen die naar buiten opengaan handig. Sommige kamers hebben niet genoeg ruimte om ramen naar binnen te openen. Het kan ook zijn dat je gordijnen de weg blokkeren als het raam open staat. In dit geval zijn naar buiten openende ramen een ideale oplossing. Onze buitenramen zijn voorzien van remschaar. Dit betekent dat door aan de hendel op het raam te draaien, het raam naar buiten kan worden geopend en in elke gewenste positie (oneindig) kan worden vastgezet.

Recente artikels

Meest recent nieuws. Bekijk het artikels chronologisch. Geen registratie nodig.

Offerte ramen: 4 vragen voor uzelf en de verkoper
Vergelijk ramen bedrijven in uw regio en vraag een Ramen Offerte
Vier stappen om de perfecte ramen en deuren offerte te maken
Offerte ramen en deuren: checklist om offertes te vergelijken
Offerte nieuwe ramen. Hoe? en Wat?
Goedkope ramen
Schuiframen kopen in plaats van vaste ramen? Natuurlijk kan!
Goedkope ramen en deuren Limburg? Keuze is overwinning!
Ramen en deuren Oost-Vlaanderen
Ramen en deuren vervangen?
Help, raam bestellen! Hoe kies je een raam dat bij mij past?
Hoeveel kost het om een nieuw PVC-raam kopen? Het zal je verrassen!
Ramen en deuren Antwerpen. Kies een Professioneel!
Ramen installateur Antwerpen is zo anders!
Aluminium en PVC ramen en deuren kopen
Raam offerte
Geluidwerende raam offerte: onze oplossing begint met een bezoek
Voordelen goedkope ramen en deuren van kunststof kozijnen
Aluminium schuifraam kopen op maat
Kunststof ramen en deuren Vlaams-Brabant: Praktische tips
Deuren en Ramen prijzen: wanneer is de laagste prijs echt geen goed idee?
Kunststof pvc aluminium offertes ramen
Dit zijn de meest gestelde vragen
Wij zijn de ramen leverancier Antwerpen
Een stap richting gloednieuwe ramen en deuren West-Vlaanderen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571