Wat is een houtachtig PVC-raam?

De houtlook of houtnerfnaam wordt gebruikt voor PVC-ramen, die zijn gemaakt van folie die de houtnerf nabootst.

Deze houtnerfstructuur is vergelijkbaar met echt hout. Je moet vaak op het raam tikken om er zeker van te zijn dat het geen massief hout is.

Houdt u niet van de gladde afwerking van PVC, maar wel van de voordelen ervan, dan is de keuze voor houtnerf PVC-ramen daarom zeer interessant.

Hierdoor heb je de uitstraling van hout en het gemak van PVC. Het is dus een ideale combinatie.

 

Hoe krijgen PVC-ramen een houten look?

PVC-ramen met houten uitstraling worden geproduceerd door PVC-profielen af ​​te dekken met renolit-folie. De folie heeft direct een houtnerfstructuur.

De aluminiumfolie wordt door verhitting op het PVC-raam gesmolten. Dit zorgt ervoor dat de folie strak op of op het profiel past. Deze folie is verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren.

Ook kan Renolit-folie PVC-ramen gedurende hun hele levensduur beschermen tegen weersinvloeden en vuil. Het is een zeer sterke anti-ultraviolette en stofdichte film, wat een zeer goed en duurzaam product is.

 

Vraag offertes aan bij diverse PVC raam experts

Wilt u ook houtlook ramen voor uw woning voorzien? Vraag een offerte aan bij meerdere PVC raamexperts bij u in de buurt zodat u een goede prijsvergelijking kunt maken.

Welk glas wordt gebruikt voor ramen van PVC?

Het is belangrijk om glas te kiezen met een goed warmte-isolerend effect. Op deze manier kunt u veel stookkosten besparen. Lees meer over andere mogelijkhedenl.

 

Geïsoleerd glas en kunststof frame

Het kunststof frame zelf heeft al een goede warmte-isolerende werking. Hierdoor kan het warmteverlies zoveel als mogelijk worden beperkt. Bij gebruik van een enkele laag glas is de afscherming tussen woning en buitenwereld echter niet genoeg. Dit zorgt ervoor dat er toch veel warmte zijn weg kan vinden door de bekende mazen van het net, wat je terugziet op je energierekening. Door te gaan voor isolatieglas kiest u voor een glassoort die duurzaam is en wat niet alleen op termijn een flinke besparing op de energiekosten betekent. In de meest ideale situatie gebruik je HR++ isolatieglas, zodat er geen kans is op warmteverlies. Zie ook: dubbele beglazing.

 

Veiligheidsglas

In sommige gevallen kunt u ervoor kiezen om speciaal veiligheidsglas te gebruiken. Dit soort glas heeft een beperkte warmte-isolatiecoëfficiënt, maar maakt het voor dieven moeilijker om in te breken. Het is vooral aan te raden om dit type glasraam te installeren in een ruimte met een vast PVC kozijn. Zulke ruimtes zijn meestal gevoelig voor mogelijke diefstal, maar door te gaen voor een vast kozijn met veiligheidsglas kunt u er op een makkelijke manier voor zorgen dat diefstal heel erg lastig wordt.

Het besluit is genomen. Het citaat ligt op tafel. Het kopen van nieuwe deuren en ramen voor uw huis is een realiteit geworden. Waar moet je zeker op letten bij het vergelijken van deur- en raamoffertes?

Vergelijk hetzelfde

Het is belangrijk om eerst te bepalen, vergelijk je hetzelfde? Gebruiken al uw nieuwe deur- en raamoffertes hetzelfde materiaal?​​​ Of vergelijkt u de aluminium raam offerte met de houten of PVC offerte? Natuurlijk zullen er prijsverschillen zijn. Heb je nagedacht over de afwerking? Staan in de verschillende offertes overal anti-diefstal of verborgen accessoires? Zijn er screens of jaloezieën op de gevraagde ramen? Vergelijkt u nieuwe deuren en ramen met hetzelfde isolatieniveau en glassoort? Al deze onderdelen kunnen prijsverschillen veroorzaken in de opgegeven prijs.

 

Heeft u hoogopgeleide werknemers nodig?

Is een hoogwerker nodig om bepaalde deuren en ramen te installeren? Of is er voldoende ruimte in de buurt of aan de andere kant van uw huis om nieuwe deuren en ramen te installeren?

Bezoek een professional bij jou in de buurt en verken samen met hem de verschillende mogelijkheden.

Onze professionals in uw regio zijn het meest geschikt om de details van uw bouw- of renovatieproject met u te bespreken. Vraag een offerte op maat aan bij de vakman van uw keuze en ontvang meer informatie over de kostprijs van nieuwe aluminium deuren en ramen.

Recente artikels

Meest recent nieuws

Bekijk het artikels chronologisch. Geen registratie nodig.

zie meer...


Prijzen Voordeuren
Profel Ramen Limburg
Profel Schuifraam
Pvc Buitendeur
Pvc Of Aluminium
Pvc Ramen En Deuren Adinkerke
Pvc Ramen En Deuren Beerzel
Pvc Ramen En Deuren Boekhoute
Pvc Ramen En Deuren Evergem
Pvc Ramen En Deuren Herderen
Pvc Ramen En Deuren Hoogstade
Pvc Ramen En Deuren Leisele
Pvc Ramen En Deuren Poederlee
Pvc Ramen En Deuren Ransberg
Pvc Ramen En Deuren Sint Lambrechts Woluwe
Pvc Ramen En Deuren Strijpen
Pvc Ramen En Deuren Wezeren
Pvc Ramen En Deuren Wortel
Pvc Ramen En Deuren Zegelsem
Pvc Ramen Landelijke Stijl
Pvc Schrijnwerk
Pvc Voordeur
Raamtypes
Ramen Aluminium Of Pvc
Ramen Dunne Profielen
Ramen En Deuren Pvc Aalst
Ramen En Deuren Pvc Bazel
Ramen En Deuren Pvc Boekhout
Ramen En Deuren Pvc Boekhoute
Ramen En Deuren Pvc Bornem
Ramen En Deuren Pvc Elene
Ramen En Deuren Pvc Kluizen
Ramen En Deuren Pvc Leeuwergem
Ramen En Deuren Pvc Ooigem
Ramen En Deuren Pvc Schore
Ramen En Deuren Pvc Strijpen
Ramen En Deuren Pvc Vladslo
Ramen En Deuren Pvc Wijchmaal
Ramen En Deuren Pvc Zingem
Ramen En Kozijnen Vervangen
Ramen Hout
Ramen Kozijnen Prijzen
Ramen Pvc Of Aluminium
Ramen Vervangen
Richtprijs Ramen
Smeedijzeren Deuren Prijs
Subsidies Pvc Ramen
Super Isolerende Pvc Ramen
Verschil Tussen Aluminium En Pvc Ramen
Vliegenraam Online Bestellen
Vliegenraam Online
Vliegenramen Kopen
Voordeur Glas Modern
Voordeur Glas
Voordeur Installeren
Voordeur Pvc
Voordeuren Antwerpen
Voordeuren Met Glas
Wat Kosten Nieuwe Ramen
Website Maken Offerte